Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Volksunie Belgie tevreden met communautair akkoord

Datum nieuwsfeit: 17-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Volksunie

VU&ID tevreden met communautair akkoord (17/10/00)

Het Alliantiebestuur, uitgebreid met de parlementaire fracties, verleent met tevredenheid zijn instemming aan het communautair akkoord, bewerkstelligd door zijn onderhandelaars. VU&ID verheugt zich over de bijkomende financiële middelen voor Vlaanderen die voortvloeien uit het akkoord, evenals over de eigen Vlaamse fiscaliteit, de volledige overheveling van de organieke gemeente- en provinciewetgeving, de defederalisering van Ontwikkelingssamenwerking, Landbouw en Buitenlandse Handel en de overheveling van de middelen van de Nationale Loterij.

De overdracht van de gewestelijke belastingen, samen met de tarief- en aftrekbevoegdheid m.b.t. de personenbelasting, resulteert in ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie