Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht stad

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 18-10-2000

Politiebericht Utrecht: districten Utrecht stad, 09.35 uur
Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

UTRECHT Dinsdagavond 17 oktober werd door een getuige gezien dat er ingebroken werd in een vrachtwagen die geparkeerd stond aan de Drakenburgstraat. Omstreeks kwart over tien trof de politie twee passanten aan die de verdachte inmiddels hadden aangehouden en hem door middel van bindbandjes hadden geboeid.

Bij de 36-jarige verdachte zonder vaste woon -of verblijfplaats trof de politie tijdens de fouillering de uit de vrachtauto gestolen goederen aan. De man is aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Verkeersongeval letsel

UTRECHT Een 19-jarige man uit Utrecht reed dinsdagmiddag 17 oktober met zijn fiets over de Prof. Van Bemmelenlaan toen hij plotseling met zijn fiets over de kop sloeg.

De man had een tas met toiletpapier aan zijn stuur hangen. Door nog onbekende oorzaak kwam de tas tussen de spaken van de fiets waardoor de man een salto maakte. Door ambulancepersoneel is de man met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Fietsverlichtingscontrole

UTRECHT Met als doel fietsers bewust te maken van de verkeersveiligheid met goede verlichting werd dinsdagavond 17 oktober omstreeks acht uur op het Westplein / Jaarbeursplein een fietsverlichtingscontrole gehouden.

In totaal werden 76 fietsers bekeurd voor het ontbreken of niet in orde hebben van de verlichting. 45 fietsers hebben gebruik gemaakt van een aantal Utrechtse fietsenmakers die bij de controle aanwezig waren om zo hun verlichting direct te kunnen laten maken. Bij deze mensen werd de bekeuring ingetrokken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie