Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Azlan grootste Novell opleidingsinstituut van Europa

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Azlan grootste Novell opleidingsinstituut van Europa

Zoetermeer, 18 oktober 2000 - Ook dit jaar is Azlan Training Nederland het grootste Novell Authorized Education Center van Europa.

Het rangschikken naar grootte gebeurt op basis van het aantal cursisten per trainingorganisatie in een land. De tweede plaats wordt ook bezet door Azlan met de trainingvestiging in Engeland.

Het succes van Azlan Training Nederland als grootste Novell Authorized Education Center is te danken aan haar jarenlange ervaring op het gebied van netwerktrainingen. Met name voor Novell trainingen heeft zij haar sporen verdiend door de inzet van zeer ervaren Novell docenten. Docenten die niet alleen over theoretische kennis beschikken maar ook praktijkervaring hebben. Veel docenten zijn bekend door hun publicaties in vakbladen en/of door de publicaties van boeken

Met 190 klaslokalen verspreid over 31 locaties in 10 landen is Azlan Training Europees marktleider op het gebied van netwerktrainingen. Als geautoriseerd opleidingsinstituut voor onder andere Microsoft, Novell en Cisco wordt er uitsluitend gewerkt met gecertificeerde docenten en origineel cursusmateriaal. Azlan Training heeft traininglocaties in Amsterdam, Eindhoven, Zoetermeer en Zwolle.

Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie