Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 18-10-2000 Persbericht district Land van Cuijk

INBRAAK IN WONING

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Vuurijzerstede in Cuijk. Nadat het slot van een deur was opengebroken is een gedeelte van de woning doorzocht. De bewoners missen een tv.toestel, een stereo, een video en sieraden. De totale waarde is niet bekend.

DIEFSTAL UIT BEDRIJF

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Rieterdreef in Overloon. Uit het pand verdween gereedschap en een toetsenbord.

DIEFSTAL UIT AUTO

Uit een auto die geparkeerd stond aan de Waaistraat in Cuijk verdween dinsdag op klaarlichte dag een radio-c.d. speler. Ook het voorfrontje dat in de auto lag en een aantal c.d.s bleken weg te zijn. Het slot van een portier is geforceerd.

CONTROLE SNELHEID

Tijdens een snelheidscontrole op de Bosschebaan in Velp zijn dinsdagavond 52 bestuurders bekeurd wegens te hard rijden. De snelheid van 850 voertuigen is gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 116 km/u. waar 80 km/u. is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie