Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Boxtel 18-10-2000 Persbericht district Aa & Dommel

AUTOGORDELCONTROLE, Vught

Dinsdagmiddag zijn bij een controle op het gebruik van de autogordel 13 personen bekeurd omdat ze de gordel niet om hadden, terwijl dat wel vereist was. De controle vond plaats op de Secretaris van Rooijstraat in Vught.

AUTO GESTOLEN, Sint Oedenrode

Dinsdag is vanaf de Hertog Hendrikstraat in Sint Oedenrode een blauwe Opel Corsa gestolen. Het kenteken van de auto is BN-28-NZ.

MES AANGETROFFEN, Vught

Bij en controle van een auto in de Stationsstraat in Vught in de nacht van dinsdag op woensdag trof de politie een mes aan. Daar het hier een mes betrof dat niet vervoerd mag worden werd de 21-jarige bestuurder uit Den Bosch hiervoor bekeurd. Het mes werd inbeslaggenomen.

TE VEEL GEDRONKEN, Berlicum

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 49-jarige man uit Berlicum bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. De controle vond plaats aan de Westakkers in Berlicum.

INBRAAK AUTO, Vught

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een achttal autos in Vught. De autos stonden geparkeerd aan de Klaproosstraat, Maasland, Ranonkelstraat, Diepenbrockstraat en Ockeghemstraat. Steeds werd een portier van de autos opengebroken. De autoradio(s werden gestolen. Bij alle autos zijn de opengebroken portieren zwaar beschadigd.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Schijndel

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan de Zandkantsestraat in Schijndel. Een deur van de woning werd opengebroken. De hele benedenverdieping werd doorzocht. Geld, cheques en bankpasjes werden gestolen. Ook werden uit de woning autosleutels gestolen. Met deze sleutels werd de bij de woning geparkeerde blauwe Mercedes 180 C personenauto gestolen. Het kenteken van de auto is RG-ZH-17.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie