Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

College B&W Rotterdam wil beperkte verruiming winkeltijden

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

College wil beperkte verruiming winkeltijden

(17-10) Het College van B. en W. zal de Raad voorstellen de winkeltijden te verruimen. De voorgestelde verruiming van de zondagsopening in het centrum is na consultatie van belanghebbende kerkelijke, werknemers- en ondernemers-organisaties, uit het voorstel gehaald. Alleen de grootwinkelbedrijven en supermarkten zijn voor een verdere openstelling op zon- en feestdagen. De voorgestelde verruiming betreft een vrijstelling voor tien koopavonden tot 24.00 uur met een incidentele vrijstelling tot 6.00 uur, een incidentele doordeweekse winkelopening voor productpresentaties, feestelijkheden, veilingen e.d. tot 3.00 uur en watersportwinkels gevestigd in en direct nabij watersportgebieden mogen ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie