Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Hennepkwekerij aangetroffen
14:02 woensdag 18 oktober 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295033

COEVORDEN / DALEN Vanmorgen heeft de politie van Coevorden een hennepkwekerij aangetroffen in een schuur achter een pand aan de Burgemeester ten Holteweg in Dalen. In de schuur stonden ruim 300 hennepplanten, terwijl in een andere schuur enkele planten lagen te drogen. De kwekerij met de benodigde materialen zoals lampen, filters, pompen, voedingsstoffen, enz. is ontmanteld, waarbij de goederen direct zijn vernietigd. De benodigde stroom voor de kwekerij werd illegaal afgetapt. De stroomleverancier heeft de stroommeter ingenomen. De straatwaarde van de hennep en de inventaris bedraagt ongeveer 60.000 gulden. De bewoners van het pand waren niet thuis en zullen op een later tijdstip gehoord worden.
In enkele panden aan de Cornelia Huygenstraat in Coevorden heeft de politie vanmorgen ook een onderzoek ingesteld naar hennepkwekerijen. Hier werd niets aangetroffen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie