Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subaru showt Impreza Rally Car Prototype

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Carros

Subaru showt Impreza Rally Car Prototype

(18 oktober 2000)

Behalve de Europese primeur van de fonkelnieuwe Subaru Impreza A WD-modellen, waaronder de "WRX" als opvolger van de uiterst succesvolle GT Turbo, onthult Subaru vandeag op de Birmingham Motor Show een indrukwekkend prototype van de nieuwe Impreza rallyauto.

Het prototype van de toekomstige Subaru rallyauto is volledig gebaseerd op de nieuwe Impreza, waarvan alle uitvoeringen vanzelfsprekend weer standaard met All Wheel Drive (AWD) zijn uitgerust. Subaru is vastberaden om ook met dit model vele overwinningen binnen te gaan halen, zodra de definitieve versie van de rally-Impreza voor inzet gereed is.

Het Impreza rally-prototype laat er geen twijfel over bestaan dat het alles in zich heeft om in de voetsporen van zijn voorvader te treden. Eén ding is zeker: net als bij zijn voorganger zullen in dit model nieuwe ontwikkelingen te vinden zijn die gaandeweg zullen worden toegepast op toekomstige Subaru-modellen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie