Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw boek over artrose met praktische tips

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuw boek over artrose

Sinds 5 oktober jl. is er een nieuw boek over artrose op de markt: het 'Zorgboek Artrose'. Het Zorgboek Artrose is bestemd voor mensen die geen genoegen nemen met de woorden: 'U moet er maar mee leren leven.'

Veel deskundigen hebben aan het boek meegewerkt, zoals reumatologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, verpleegkundigen, maatschappelijk werkenden en natuurlijk mensen met artrose.

Tips en oefeningen
In het zorgboek staan praktische tips over het leven met artrose en oefeningen om de gewrichten in conditie te houden. Andere adviezen gaan over de gevolgen in het dagelijks leven. Over de dagelijkse handelingen die soms moeilijker worden, zoals afwassen en aankleden.

Psychosociale gevolgen
Het boek besteedt ook veel aandacht aan de psychische en sociale gevolgen die artrose kan hebben: op relaties, seksualiteit en op het werk. Welke problemen kunnen er ontstaan? En wat kunt u er aan doen?

Aanschaffen
Het zorgboek is voor F 29,90 te koop via elke Nederlandse apotheek. De informatie in het boek blijft altijd actueel: internet geeft gratis aanvullingen op het boek: www.boekenoverziekten.nl.

Het zorgboek Artrose is uitgekomen op initiatief van de Reumapatiëntenbond en Stichting September in samenwerking met het Nationaal Reumafonds.

Informatie over artrose

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie