Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B&W Breda besluit tot sobere opknapbeurt Brabantplein

Datum nieuwsfeit: 18-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

SOBERE OPKNAPBEURT BRABANTPLEIN

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten het beschikbare budget voor het Brabantplein in te zetten voor het wegwerken van het achterstallig onderhoud aan het plein. Ook wordt de reconstructie van de Robijnstraat en het kruispunt met de Mgr. De Vethstraat aangepakt. Hiervoor is in totaal 1,63 miljoen gulden gereserveerd. Hiermee geeft het college prioriteit aan de reconstructie van de Robijnstraat. Voor een structurele opwaardering van het Brabantplein zijn gemeente en eigenaren gezamenlijk verantwoordelijk. Na overleg blijkt dat er bij de eigenaren onvoldoende draagvlak is om te investeren in de winkelvoorzieningen. Daarom beperkt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie