Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder Rotterdam spreekt over opvoedingsondersteuning

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Wethouder Kuijper spreekt over opvoedingsondersteuning

Wethouder Els Kuijper (o.m. Onderwijs en Jeugdbeleid) spreekt op donderdag 19 oktober om 11.45 uur over opvoedingsondersteuning in Rotterdam tijdens een conferentie van het project Home-Start. De conferentie wordt gehouden in het Rotterdams Centrum voor Theater aan de Mathenesserdijk 293. Home-Start is een project dat ondersteuning en praktische hulp biedt aan ouders met jonge kinderen in hun eigen thuissituatie. Minstens een dagdeel per week bieden vrijwilligers die ervaring hebben met opvoeden steun aan gezinnen. De filosofie achter Home-Start is 'empowerment'. Hiermee wordt bedoeld dat men zich richt op het zelfoplossend vermogen van mensen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie