Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Europese richtlijnen e-commerce

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Verbond van verzekeraars

Europese richtlijnen e-commerce

De Europese Commissie heeft twee richtlijnen over elektronische handel aangenomen. De eerste richtlijn regelt dat een elektronische handtekening dezelfde status moet gaan krijgen als een handgeschreven handtekening. In de tweede richtlijn wordt een aantal juridische aspecten van e-commerce behandeld. Daarmee kan een gunstiger klimaat voor e-commerce binnen de Europese gemeenschap gecreëerd worden.

In de richtlijn over de elektronische handtekening bepaalt de Europese Commissie aan welke voorwaarden een dergelijke handtekening moet voldoen, wil deze gelijk gesteld worden aan een handgeschreven handtekening. Een belangrijke voorwaarde is dat deze handtekening op een unieke wijze met ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie