Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-10-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 10.00 uur
Jeugd ruimt rommel op

HOUTEN Op woensdag 18 oktober, omstreeks 20.10 uur, kreeg de politie klachten over een groep jeugd die overlast zou veroorzaken op het Hoefbladhof.

Ter plaatse trof de politie een groep van 11 jongeren in de leeftijd van 15 tot 21 jaar en allen afkomstig uit Houten aan. De politiemensen spraken de jongeren aan. Met hen werd afgesproken dat ze minder lawaai zouden maken en zij hebben in aanwezigheid van de politiemensen het vuil opgeruimd.

Veilig door de Lopikerwaard

NIEUWEGEIN De politie heeft op woensdag 18 oktober in het kader van de actie `Veilig door de Lopikerwaard` op diverse plaatsen verkeerscontroles gehouden.

Tussen 08.30 uur en 10.00 uur werd er gecontroleerd op de Zandveldseweg. 29 bestuurders en 1 voorpassagier kregen een bekeuring van f 90,- voor het niet dragen van de autogordel. Geconstateerd werd dat ongeveer 95 % van de automobilisten WEL de autogordel droeg.

Het verkeer werd tussen 10.45 uur en 11.45 uur op de Plettenburgerbaan gecontroleerd. Hier werden 24 bestuurders voor het niet dragen van de autogordel bekeurd. Hier werd door meer dan 95 % van de automobilisten de gordel gebruikt.

Verkeerscontroles

BENSCHOP De politie heeft op woensdag 18 oktober op snelheid gecontroleerd.

Van 10.15 uur tot 11.15 uur de werd de snelheid van het verkeer op de Provinciale Weg N210 gecontroleerd. 543 voertuigen passeerden de radar, hiervan reden er 89 harder dan de toegestane snelheid van 80 km/h. De snelste bestuurder overschreed de maximum snelheid met 57 km/h.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie