Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ECom-factory opent Europees e-fulfillment centrum

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

eCom-factory opent Europees e-fulfillment centrum

Veldhoven, 13 oktober 2000 - eCom-factory, specialist in fulfillment voor e-commerce-bedrijven en bestaande organisaties die de stap naar e-commerce willen maken, heeft in Veldhoven haar fulfillment-centrum van meer dan 12.000 vierkante meter in gebruik genomen. Het bedrijf, de dot-com onder de logistieke dienstverleners, gaat van daaruit geheel Europa bedienen. eCom-factory richt zich volledig op de totale afhandeling van e-commerce-activiteiten van bedrijven en organisaties, en biedt in dit verband een breed pakket van diensten, variërend van e-logistics (het volledige logistieke traject van orderverwerking tot verlading, inclusief de opslag), e-billing & ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie