Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bert en Ernie in Artis Planetarium

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 16 oktober 2000

Persbericht

Extra "Bert en Ernie" in Artis Planetarium

Met het oog op de grote belangstelling voor het nieuwe Sesamstraat programma "Sterrenfeest met Bert en Ernie" heeft Artis besloten in de herfstvakantie extra voorstellingen te bieden. Bovendien komen Bert en Ernie zelf even op bezoek. Duizenden kinderen hebben het nieuwe programma "Sterrenfeest met Bert en Ernie" intussen bekeken en zijn laaiend enthousiast.

"Sterrenfeest" speelt zich deels af in de echte wereld en deels in de computer. Aart heeft een nieuwe computer gekocht maar weet er nog niet zo goed mee om te gaan. Tommie en Ienie lukt het beter. Zij spelen het Bert en Ernie spel: Bert en Ernie zitten in de computer. Door een domme fout van Aart komen hijzelf, Tommie en Ieniemienie ook in de computer terecht. Natuurlijk willen zij terug naar Sesamstraat, maar dat lukt alleen als ze het Bert en Ernie spel helemaal spelen en wel binnen vijftien minuten!

"Sterrenspel met Bert en Ernie" is een programma gericht op kinderen, hun ouders en grootouders. In de herfstvakantie (tot en met 29 oktober) wordt het elke dag vertoond om 11.00, 14.00 en 16.00 uur.

Op zondag 29 oktober s middags zullen Bert en Ernie zelf in het Artis Planetarium aanwezig zijn. Ouders en kinderen wordt aangeraden een camera mee te nemen om zich met de beroemde Sesamstraat-figuren te laten vereeuwigen. Bezoekers van Artis hebben gratis toegang tot het planetarium. Inlichtingen: 020-5233452.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie