Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EDCOSS als distributeur van AIMS-Software

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EDCOSS als distributeur van AIMS-Software

Amsterdam, 19 oktober 2000 - AIMS-Software, marktleider in software voor geautomatiseerd campaign management in de e-CRM wereld, heeft een distributieovereenkomst voor de Benelux gesloten met EDCOSS. EDCOSS wordt daarmee - naast AIMS-Benelux - distributeur voor de AIMS campaign management software. Onderdeel van de overeenkomst is dat EDCOSS ook gaat optreden als helpdesk voor alle AIMS klanten in de Benelux. Een aantal medewerkers van EDCOSS is speciaal daarvoor opgeleid.

Klanten van AIMS in Nederland zijn onder andere Rabobank, OHRA, Spaarbeleg en CenterParcs. Internationaal opereert AIMS-Software in vrijwel alle landen van Europa bij klanten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie