Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

tot donderdagmiddag 19 oktober 2000
16:33 donderdag 19 oktober 2000

Roel Hallink, tel.: 0528-295033


* Diefstal uit autos

ASSEN Afgelopen nacht werd er ingebroken in een auto aan de Brinkstraat. De ruit van het rechter voorportier was ingeslagen en uit de auto werd een radio / cd-speler gestolen.
Aan het Lauwers werd vanmorgen in een tijdsbestek van 20 minuten uit een auto een radardetector gestolen. Ook hier was een portierruit vernield.

ELIM Afgelopen nacht werd aan de Langewijk in Elim ook een auto opengebroken. Hier kwamen de daders in de auto door het forceren van een portierslot. Gestolen werd een radio / cd-speler.


* Inbraak bouwcontainer

EEXT Afgelopen nacht is er uit een bouwcontainer aan de N34 een stroomaggregaat, een haspel met 25 m kabel en 2 emmers à 12,5 liter betonverf gestolen. De daders hadden zich de toegang verschaft door het slot van de toegangsdeur te forceren. De container is eigendom van een bouwbedrijf uit t Harde. Totale schade is nog niet bekend.


* Inbraak in garage

TYNAARLO Uit een garage van een woning aan de Lindestraat is afgelopen nacht een grote hoeveelheid gereedschap gestolen. De 45-jarige inwoner zag vanmorgen de garagedeur wagenwijd open staan en miste diverse boormachines, schuurmachines, een verfstripper, een maaimachine, diverse verlengkabels, diverse gereedschapskisten met handgereedschap en loodgietergereedschap, diverse zagen, lijmtangen, bouwlampen, een bodywarmer en een winterjas. De totale schade is niet bekend, maar beloopt zeker ettelijke duizenden guldens.


* Diefstal uit bedrijf

VEENOORD Werd vanmorgen door een bedrijf van De Velden aangifte gedaan van diefstal van een geldkistje uit het kantoor. Gisteren overdag is het geldkistje uit een bureaulade verdwenen. De dader moet dit in een onbewaakt ogenblik daaruit gehaald hebben. In het geldkistje zaten enkele duizenden guldens.


* Diefstal velgen

ASSEN Bij een bedrijf aan de van Vlissingenstraat zijn afgelopen nacht 4 zwarte stalen velgen met banden gestolen. De wielmoeren en wieldoppen waren achtergebleven. De daders hadden, om op het terrein te komen, een gat in de omheining geknipt.


* Stro opgebrand

NIEUW - DORDRECHT Gisteravond is er op een perceel land aan het Vastenow brand gesticht in een grote partij stro. Het betrof in deze een 60-tal grote rollen stro. De brandweer is ter plaatse geweest om de brand te blussen, maar het stro is verloren gegaan. De schade wordt geschat op ruim 1500 gulden.


* Aanrijding met letsel

EMMEN Vanmiddag reed een 27-jarige inwoonster van Emmen met haar auto over de afrit van de Dortseweg. Zij wilde bij de kruising met de Rondweg deze oversteken, maar verleende daarbij geen voorrang aan een van links komende 25-jarige bestuurster uit Nieuw-Amsterdam. Beide bestuursters raakten gewond en zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Emmen. De autos raakten behoorlijk beschadigt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie