Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PricewaterhouseCoopers introduceert nieuwe global services

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PRICEWATERHOUSECOOPERS

PricewaterhouseCoopers introduceert nieuwe global services

PricewaterhouseCoopers introduceert nieuwe global services

PricewaterhouseCoopers grijpt de parallelbeurzen E-Business Expo 2000 en InfoSecurity in de jaarbeurs te Utrecht aan voor de Nederlandse launch van twee nieuwe programma.s die wereldwijd op de markt zullen worden gebracht. In samenwerking met Media Plaza worden in de shuttle en het sky theater van Media Plaza de volgende presentaties speciaal voor de pers georganiseerd:

beTRUSTed Donderdag 19 oktober om 14:00 uur (locatie Shuttle)

emm@ Donderdag 19 oktober om 15:00 uur (locatie Sky Theater)

beTRUSTed

Dat het PricewaterhouseCoopers ernst is om wereldwijd een grote bijdrage te leveren aan de veiligheid van informatie op het internet is wel te merken aan de introductie van beTRUSTedSM, waarmee PricewaterhouseCoopers inspringt op de sterk groeiende markt van het uitgeven, beheersen en natrekken van digitale certificaten. De activiteiten zijn ondergebracht in een aparte business unit die als een soort spin-off kan worden gezien. In Columbia (VS), London en Sydney zijn hyperbeveiligde operaties opgezet om de veiligheid van de digitale certificaten te waarborgen.

beTrusted is de .Trusted Third Party. service van PricewaterhouseCoopers en helpt bedrijven bij het verkrijgen van wat zij zelf aangeeft als meest essentiële succesfactor van e-business: VERTROUWEN.

Onder gebruikmaking van de allerlaatste techniek op het gebied van PKI (Public Key Infrastructure) adresseert beTRUSTed de volgende gebieden:


* Authenticatie en electronische identificatie
* Integriteit van informatie

* Privacy en vertrouwelijke communicatie

* Validatie van transacties

* Juridische/regulerende omgevingen

Richard Golding (Managing Director Europe Middle East en Africa voor beTRUSTed) en Ad van Nijnatten (Partner voor beTRUSTed bij PricewaterhouseCoopers Nederland) zullen ingaan op de achtergrond, trends en ontwikkelingen van e-business in het algemeen en veiligheid en vertrouwen in het bijzonder.

emm@

Emm@ (spreek uit Emma) betreft een softwarematig gestuurd benchmarking en valuation tool voor Internet Investors. Het product is ontwikkeld door PricewaterhouseCoopers in samenwerking met het E-Business Innovation Center van Carnegie Mellon University in Pittsburgh.

emm@ behandelt de vijf niveaus van volwassenheid te weten:


1. Online presence

2. Online business

3. Integrated business online

4. Advanced online business

5. Full e-business

In een duo presentatie door Floris van den Dool (Partner voor emm@ bij PricewaterhouseCoopers) en Raymond Creemers (Programma Manager Media Plaza en gespecialiseerd in Benchmarking).

De beurzen E-Business Expo 2000 en InfoSecurity worden gehouden in het Jaarbeurscomplex te Utrecht en zijn geopend op 19 en 20 oktober 2000 van 9:00 tot 17:00 uur. Media Plaza, het demonstratiecentrum voor de elektronische snelweg, is ook gevestigd in het Jaarbeurscomplex.

Uitgebreide persinformatie wordt ter plaatse verstrekt.

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Marc Oostdijk op telefoonnr. 020 568 4939, mobiel 06 53318863 of e-mail
(marc.oostdijk@nl.pwcglobal.com)

18 okt 00 10:43

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie