Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 19-10-2000
Persbericht district De Leijgraaf

UDENSE WONINGINBRAKEN

Woensdagavond is in twee Udense woningen ingebroken. Via een plat dak kwam een inbreker binnen in een woning aan de Schutveldstraat. Na het vernielen van een raam werden enkele kamers doorzocht. Er wordt een klein geldbedrag vermist. In de Vioolstraat kwam de inbreker via dezelfde methode binnen. Daar wordt een televisie en stereo-apparatuur vermist.

SNELHEIDSCONTROLES

De politie heeft woensdag op diverse lokaties op snelheid gecontroleerd. Tussen 09.30 en 12.30 uur op de Velmolenweg in Uden. Resultaat 64 overtredingen en twee processen-verbaal voor seinen. De snelste reed 79 km. per uur. Tussen 14.00 en 14.30 uur op de Nieuwedijk in Odiliapeel. Daar reed de snelste 95 km. per uur. Er werden maar vier processen-verbaal uitgedeeld. En als laatste tussen 15.00 en 16.30 uur op de Bronkhorstsingel in Uden alwaar 32 bestuurders te hard reden. Bij een toegestande snelheid van 50 km. per uur werd daar 85 km. gereden.

AUTO WEG

Op de Boekelsedijk in Zeeland is gisteravond een personenauto gestolen. Het betrof een rode Alfa Romeo, kenteken FL-LZ-73. Waarde niet bekend.

LICHT GEWONDE BIJ AANRIJDING

Gisteravond is bij een aanrijding op de Erpseweg in Boekel een 39-jarige bromfietser uit Boekel licht gewond geraakt. De Boekelaar, die op een verplicht fietspad reed, kreeg geen voorrang van een 36-jarige automobilist uit dezelfde plaats. Na onderzoek in het ziekenhuis in Veghel bleken de verwondingen van het slachtoffer mee te vallen.

MAN MISHANDELD

Een 37-jarige inwoner van Boekel is vanmorgen mishandeld. De Boekelaar kreeg met zijn auto op de kruising van de Trompstraat met de G.K.van Hoogendorplaan in Veghel geen voorrang van een onbekend gebleven automobilist. Als reactie op deze verkeersmanoeuvre claxoneerde hij. Toen de man even later stopte bij een tankstation aan de Leest kwam de onbekende automobilist op hem af en werd het slachtoffer een aantal keren geschopt en geslagen. De man liep letsel op aan een scheenbeen en klaagde over hoofdpijn en pijn in de buikholte.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie