Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste fietsen met belastingvoordeel in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Eerste fietsen - aangeschaft met belastingvoordeel - hebben hun weg gevonden

Het Etten-Leurse gemeentebestuur biedt de ambtenaren de mogelijkheid om een nieuwe fiets aan te schaffen met belastingvoordeel. De gemeente Etten-Leur maakt daarbij gebruik van een landelijke fiscale regeling van het ministerie van Financiën. De aanschaf van een nieuwe, goede fiets wordt natuurlijk vergemakkelijkt met deze regeling, die overigens geldt voor alle bedrijven en hun personeelsleden.
De ambtenaren die tot en met 15 kilometer van het werk wonen, kunnen meedoen aan dit project. Maar ook de fietsers die dagelijks grotere afstanden afleggen - en aan kunnen tonen dat de fiets voor woon-werkverkeer wordt gebruikt - mogen inschrijven. In alle gevallen moet er aannemelijk gemaakt kunnen worden dat meer dan de helft van het aantal ritten woon-werkverkeer per fiets wordt afgelegd. Overigens mag de tweewieler ook gebruikt worden voor het transport naar trein- of busstation of carpoolplaats. Dit is niet het eerste fietsproject waaraan de gemeente Etten-Leur deelneemt. Ook andere projecten in de afgelopen jaren hebben bijgedragen aan het stimuleren van de fiets voor het woon-werkverkeer van de ambtenaren. Dit is goed voor het milieu en vermindert de file- en parkeerproblemen. En bovendien: fietsen is gezond!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie