Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres IPAN over marketing en technologie Internetbranche

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kennis is onmisbaar in de Internetbranche. Het IPAN (Interactive Professionals Association the Netherlands) organiseert daarom voor haar leden op donderdag 19 oktober 2000 een congres over de trends in marketing en technologie in de Internetbranche. De verenigingen ISOC, ANMA, DMSA E-Commerce Council, PIM, NIMA, IAB en VAP zijn allen uitgenodigd voor het event. Het evenement vindt plaats in de gebouwen op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Het congres begint om 13.30 uur en wordt afgesloten met een diner en een Trends Party. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.ipan.nl/congres. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met NetEvents op het ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie