Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie UvA: vorming van rijp verpakte chocola

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Amsterdam



UvA Agenda




Titel Triacylglycerol structures and cocoa-butter crystallization
Datum donderdag 19-10-2000
Tijd 14:00 uur

Promovendus A.J. van Langevelde

Promotor prof. dr. H. Schenk

Verkeerd geproduceerde of verpakte chocolade kan resulteren in de vorming van rijp op het produkt. Rijp is een grijswitte uitslag op het chocoladeoppervlak, die veroorzaakt wordt door fysische veranderingen van het vetbestanddeel (vetrijp) of de suiker (suikerrijp). Vetrijp ontstaat als gevolg van verkeerd gekristalliseerde cacaoboter. De kennis van ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie