Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Coureur Tom Coronel hoopt Hezemans aan titel te helpen

Datum nieuwsfeit: 19-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tom Coronel

19 Oktober 2000: Tom Coronel hoopt Hezemans aan titel te helpen

Komend weekend op het circuit van Magny-Cours (F) zal het team van Carsport Holland nog eens flink uitpakken voor de laatste race van het jaar. Het team zal dan niet met 1 maar met 2 autos aan de start komen. Ook het aantal rijders wordt dus uitgebreid met 2 en natuurlijk zijn dit, volgens de traditie van Carsport Holland, allebei Nederlandse topcoureurs. Mike Hezemans zal de laatste race geassisteerd door Tom Coronel het kampioenschap proberen te pakken. David Hart zal daarnaast samen met Peter Kox ook nog proberen de nodige punten te vergaren voor het team.

Door de uitbreiding kan Team Carsport Holland theoretisch nog altijd op de 1ste plaats eindigen in het teamklassement. Bij de coureurs kan alleen Mike Hezemans nog de titel van het Lister-duo Bailey/Campbell-Walter afpakken. Met 4,5 punt achterstand is dit echter wel een lastige klus maar zoals Mike zelf al zegt: "ik ga voor de overwinning en zal er alles aan doen om het kampioenschap binnen te halen". Ook Tom is tot op het bot gemotiveerd. "Ik kan zelf dan wel geen kampioen worden, maar als Mike de titel wint heb ik daar toch een steentje aan bij kunnen dragen. Hopelijk kan ik zo een enigzins verloren seizoen toch positief afsluiten. Voor mij is het natuurlijk ook weer een goede mogelijkheid om mezelf te laten zien op het circuit", aldus Tom. Dat er een overwinning in zit hoeft eigenlijk niet gezegd te worden. De laatste keer dat Hezemans samen met Coronel reed domineerden zij het hele race-weekend en wonnen zij op zeer overtuigende wijze de race.

Ook David Hart heeft aan Peter Kox een goede teamgenoot. Na de overwinning in de afgelopen race is hij dan ook vol goede moed voor een podiumpositie tijdens de laatste race van het seizoen. Een ding is zeker, deze seizoensafsluiter zal spannend worden, beide kampioenschapstitels zijn nog te vergeven en de teams van Belmondo Racing en Lister Jaguar zullen er, net als Team Carsport Holland, alles aan doen om ze binnen te halenreageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie