Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 20-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Persberichten van vrijdag
16:30 vrijdag 20 oktober 2000

Martin Panman 0651611628

Meppel - Taxibusje slipt
Gisteravond tegen 21.30 uur reed een taxibusje over de afrit van de A3 in Meppel. De 35 jarige bestuurster van het Arivabusje, woonachtig in Vollenhove, wilde remmen, maar volgens haar verklaring weigerden de remmen van het busje. Daardoor reed ze aan het einde van de afrit rechtdoor, reed op het taluud van de Ruiterweg en bleef daar boven een
-afgrond- hangen. Om het busje in balans te houden om daarmee te voorkomen dat de auto anderhalve meter naar beneden zou vallen, moesten de vijf passagiers in de auto blijven zitten. Een bergingsbedrijf trok de auto weer op het wegdek. Een onderzoek naar de remmen wordt nog ingesteld. Niemand werd bij het ongeval gewond.

Zwiggelte aanrijding met paard
Vanmorgen brak een paard uit een weiland aan de Halerweg. Toen het paard de weg overstak kon een 21 jarige bestuurster van een auto, afkomstig uit Westerbork het paard niet meer ontwijken. Het paard brak een been en de auto werd zwaar beschadigd. De bestuurster kwam met de schrik vrij.

Midlaren motor krijgt geen voorrang
Vanmorgen verleende een 33 jarige bestuurster, van een auto geen voorrang aan een 41 jarige bestuurder van een motor. De vrouw woonachtig in Doetinchem reed de Groningerstraat op en zag daarbij de motorrijder afkomstig uit Zuidlaren over het hoofd. De motorrijder is gewond overgebracht naar het Martiniziekenhuis

Hoogeveen bromfiets onderuit
Op de Voltastraat in Hoogeveen ging vanmorgen een 17 jarige bromfietser onderuit. De uit Ruinerwold afkomstige jongeman had verkeerd geremd, waardoor hij kwam te vallen. Met een pijnlijke rug en heup is hij overgebracht naar het Bethesda in Hoogeveen.

Annen - dodelijk verkeersongeval op de N34
Vanmorgen gebeurde er een ernstig ongeval op de N 34 ter hoogte van Annen. Een 44 jarige bestuurder van een vrachtauto, woonachtig in Leeuwarden, kwam met de rechterwielen in de berm terecht. Om weer op de weg te komen stuurde hij te sterk naar links, schoot de weg op en kwam op de weghelft voor het tegemoet komende verkeer terecht. Daar reed hij frontaal tegen een personenauto, bestuurd door een 54 jarige man uit Stadskanaal. Deze man overleed ter plaatse. De vrachtauto raakte vervolgens nog een personenauto. De 38 jarige bestuurder hiervan, zijn vrouw en twee kleine kinderen, allen afkomstig uit Gieten werden ligt gewond. Zowel de vrachtwagenchauffeur en de inzittenden van de auto uit Gieten zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen.

Meppel inbraak in woning
Vannacht is er ingebroken in een woning aan Rumpte in Meppel. Een garagedeur en een binnendeur werden opengebroken. Uit de woning verdwenen o.a. stereoapparatuur, een computer, en een GSMmetje. De eigenaar deed aangifte.

Vledder inbraak kapsalon annex snackbar
Bij de kapper aan de Dorpsstraat in Vledder is vannacht ingebroken. Twee kassas met inhoud zijn gestolen. Waarschijnlijk zijn de inbrekers via de vuilniscontainer door een raam aan de achterkant van het gebouw geklommen. In het pand bevindt zich ook een snackbar. Ook hier is de kassa gestolen. De schade loopt in de duizenden guldens. De eigenaren deden aangifte.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie