Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

E-Business Scriptieprijs lokkertje voor 'e-studenten'

Datum nieuwsfeit: 20-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
e-Business scriptieprijs 2000/1
Lokkertje voor 'e-studenten'

Jaarlijks sluiten duizenden studenten hun studie af met een afstudeerscriptie. Met het oog op het toenemend belang van e-commerce wereldwijd, blijken ook studenten in toenemende mate hun aandacht te richten op e-business gerelateerde onderwerpen.

Management- en adviesbureau Expanding Visions www.ev.nl speelt handig in op deze ontwikkeling. Dit jaar wordt voor het eerst de 'e-business scriptieprijs 2000/1' georganiseerd www.scriptieprijs.nl. De schrijver van de beste scriptie ontvangt een bedrag van Euro 5000. Bovendien wordt de nieuwbakken doctorandus in de gelegenheid gesteld zich in de schijnwerpers van e-business gerelateerde ondernemingen te begeven. De Baarnse ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie