Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CBS werkt in nieuwe organisatiestructuur

Datum nieuwsfeit: 20-10-2000
Bron: Centraal Bureau voor de Statistiek
Zoek soortgelijke berichten
CBS

CBS werkt in nieuwe organisatiestructuur

Per 15 oktober 2000 werkt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) volgens een nieuwe structuur. Een ingrijpende reorganisatie kwam vorig jaar op gang toen de Heerlense vestiging van het CBS dreigde te worden opgeheven. Management, OR en vele medewerkers van het CBS hebben sindsdien alternatieven uitgewerkt. Uiteindelijk heeft het CBS beide vestigingen, in Voorburg en Heerlen, behouden. Het nu gerealiseerde alternatief komt neer op een kleiner aantal, meer samenhangende divisies en een slagvaardiger topstructuur daarboven. De statistische verwerkingsprocessen worden ingrijpend gewijzigd. Het daarvoor benodigde nieuwe personeel wordt op innovatieve wijze geworven. Tegelijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie