Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MAXDATA brengt nieuwe LCD-monitor op de markt

Datum nieuwsfeit: 20-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MAXDATA brengt nieuwe LCD-monitor op de markt

Amsterdam, 20 oktober 2000 - MAXDATA brengt een nieuw high-end 15" LCD-monitor op de markt. Met de nieuwe Belinea 10 15 60 bestaat de Belinea LCD-productlijn nu uit zes modellen die speciaal ontwikkeld zijn voor uiteenlopende applicaties en budgetten.

De Belinea 10 15 60 is zeer geschikt voor toepassingen binnen de toeristische, financiële en dienstensector. Deze monitor is fraai vormgegeven, neemt weinig ruimte in en biedt optimaal beeld tot een hoek van 160º horizontaal en verticaal. Hierdoor hebben meerdere toeschouwers tijdens presentaties een duidelijk en helder beeld.

Deze monitor is uitgerust met een kwalitatief hoogwaardig paneel op basis van de MVA-technologie waardoor de reactietijd minimaal is. Dit is noodzakelijk voor verschillende toepassingen, zoals video en spelletjes. Vanzelfsprekend is deze korte reactietijd ook een groot voordeel bij kantoorapplicaties. Verder biedt de Belinea 10 15 60 een scala van 16 miljoen kleuren, een contrastratio van 300:1 en een helderheid van 250 cd/m².

De geïntegreerde speakers en een optionele USB-hub maken deze monitor compleet. De speakers zijn eenvoudig uit te schakelen met de mute-knop op de voorkant van de monitor. De optionele USB-hub vereenvoudigt de koppeling van randapparatuur, zoals bijvoorbeeld een Web-camera. De Belinea 10 15 60 voldoet aan de VESA FPMIPMI-standaard en is TCO 99-gecertificeerd. De VESA FPMIPMI maakt wandmontage eenvoudig. De Belinea-monitor wordt geleverd met drie jaar omruilgarantie (inclusief panel en backlight) en maakt deel uit van het Belinea Premium Service-programma De Belinea 10 15 60 is vanaf begin oktober verkrijgbaar bij alle MAXDATA-dealers.

MAXDATA
MAXDATA, genoteerd aan de Neue Markt in Frankfurt, heeft zich, sedert haar oprichting in 1988, van een gerenommeerde hardwareleverancier tot een 'e-business supplier' ontwikkeld. Het bedrijf richt zich op het bieden van complete technologieoplossingen aan bedrijven. MAXDATA produceert Belinea-monitoren, MAXDATA-PC's, -notebooks en

-servers en verkoopt deze uitsluitend via resellers en distributeurs. MAXDATA behaalde in 1999 een omzet van ruim 1 miljard Euro. Het bedrijf heeft vestigingen in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, Oostenrijk en Zwitserland. De producten van MAXDATA zijn beschikbaar in ruim 30 landen in Europa.
Meer informatie is te vinden op www.maxdata.com

Voor meer informatie:

MAXDATA Benelux B.V.
Emile Schmeits
Tel.: 020 - 31 13 228
E-mail: (emile.schmeits@maxdata.nl)

Lammers van Toorenburg PR
Judith Houtzager
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: (judith@lvtpr.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie