Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BKD Business Dagen in Houtkamphal gemeente Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 20-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

BKD Business Dagen in Houtkamphal

Burgemeester M. Horselenberg verrichtte de officiële opening van de BKD Business Dagen die afgelopen donderdag en vrijdag in de Houtkamphal werden gehouden. Foto: Peter Hagenaars

Op donderdag 19 en vrijdag 20 oktober zijn in de Houtkamphal de BKD Business Dagen gehouden. Het was de tweede keer dat de bedrijvencontactdagen in Doetinchem werden georganiseerd. Dit jaar kwamen 47 ondernemers uit de regio Achterhoek samen om nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten te versterken. Ook de gemeente Doetinchem was met een stand aanwezig om haar contacten met het bedrijfsleven op peil te houden.

Burgemeester M. Horselenberg verrichtte op 19 oktober de officiële opening van het evenement door het ontkurken van een fles champagne. De BKD Business Dagen zijn op beide dagen goed bezocht en krijgen volgend jaar wellicht een vervolg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie