Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TechNoNonsense in De Effenaar

Datum nieuwsfeit: 21-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

zaterdag 21: 22.00: f 15,-
TechNoNonsense
Live: Acid Junkies (zaal)
Dj's: Rick Angel & Shinedoe (zaal)
Non Aligned en Thomas Liquid (café)
Vj: Stalker
Dance performance: Heart (zaal)
vvk start 30-09
De Acid Junkies werden opgericht in 1992 door Stefan Robbers, één van de godfathers van de Nederlandse technoscene. Zijn "partner in crime" is Harold de Kinderen, evenals Robbers afkomstig uit de Lichtstad. Met een batterij analoge apparatuur weten zij avond na avond het publiek in extase te brengen met hun acid-house; de moeder aller house soorten! De band had tot twee jaar geleden vooral succes in het buitenland, maar dankzij hun waanzinnige live optredens en diverse verschenen EP's en langspelers fungeren zij nu ook in eigen land als de ambassadeurs van de acid.
Dj Rick Angel, host van de TechNoNonsense-avonden, zal iedereen weer als vanouds laten genieten en samen met Dj Shinedoe brengt hij een gevarieerd house en techno palet; van funky minimal via Detroit tot de wat hardere techno. De avond zal van een extra lading energie en sfeer voorzien worden door een dance-performance van Heart, waarin beeld en dans zullen samensmelten. Het café wordt omgedoopt tot een spacy ambiënt chill-out door Spaced-Out, hosted by Alien Logic (featuring dj's Non Aligned & Thomas Liquid). Zij zorgen niet alleen voor een relaxte sfeer qua muziek maar ook voor een mystical decor met projecties en 3D objecten. Vj Stalker noemt zichzelf een filmfreak en dat zie je terug in zijn freaky images. Deze visueel beeldend kunstenaar van het witte doek `helps to create a certain image' waardoor er een kracht ontstaat tussen beeld, geluid en dans. Dit programma kwam tot stand met steun van de Tromp Muziek Biënnale.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie