Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tijdelijke verkeersmaatregel gemeente Hattem

Datum nieuwsfeit: 21-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hattem

TIJDELIJKE VERKEERSMAATREGEL
Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij besloten hebben om voor het houden van samengestelde wedstrijden voor paarden op de landerijen nabij het landgoed Molecaten op zaterdag 21 oktober 2000, tussen 07.30 en 18.00 uur:

* de Veldweg, vanaf de aansluiting Stadslaan tot de aansluiting Kastanjelaan, voor al het verkeer af te sluiten, met uitzondering van voetgangers;

* op de Eijerdijk, voor het gedeelte gelegen tussen de Kweekweg en Eliselaan, op de Eliselaan en op de Stadslaan, voor het gedeelte gelegen tussen de Eliselaan en Veldweg, aan twee zijden een parkeerverbod in te stellen;

* op de Stadslaan, voor het gedeelte gelegen tussen de Veldweg en Novalieweg, aan de zijde Apeldoornseweg een parkeerverbod in te stellen.

De landelijke Rijvereniging de Marleruiters dient het verkeer komende van de A50 middels borden via de Hessenweg, Vechtstraat, Burgemeester Bijleveldsingel, Geldersedijk, Bevrijdingsweg, Nieuweweg en Stationslaan naar de landerijen te leiden en dient er voor zorg te dragen dat de Veldweg gedurende de activiteit blijft afgesloten. Het desbetreffende verkeersbesluit ligt ter inzage bij het bureau Ruimtelijk Beheer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie