Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dicke Betsey en Frens Fraais in 't Dorpplein Oostelbeers

Datum nieuwsfeit: 21-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Dicke Betsey en Frens Fraais

Met de feestelijke, dansbare muziek van de bands Dicke Betsey en Frens Fraais openen café 't Dorpsplein in Oostelbeers en 't Interieur op zaterdag 21 oktober een nieuw seizoen van vier sfeervolle muziekavonden.

Dicke Betsey is de Diessens/Tilburgse bluesrockgroep rond zangeres Tineke Swinkels. De band brengt covers van Stevie Ray Vaughan, Neil Young, Jimi Hendrix en andere grootheden uit de rock- en bluesmuziek. Swinkels stem doet denken aan Aretha Franklin: dat betekent veel soulgevoel. En die vreemde naam ... is een verbastering van de namen van Dicky Betts, de legendarische gitarist van The Allman Brothers. Een naam die blijft hangen. De muziek trouwens ook.

Frens Fraais is net zo lekker als Franse frietjes, maar ook de band rond zanger/bassist Frans - Frens - Verouden uit Middelbeers en twee fraaie zangeressen. Frens Fraais brengt de show 'Some guys have all the fun' waarin eigenwijs gespeelde covers uit verschillende stijlen de revue passeren: Nederlandstalig, soul, disco, rock en pop, van James Brown tot Marco Borsato. De stuwende bas, virtuoze gitaren, melodieuze toetsen, strakke drums en excellerende blazers veranderen Het Dorpsplein vast en zeker in een dampende sauna.

Aanvang van het concert is om 20.30 uur. De entree is zoals altijd gratis. Ook op 18 november, 15 januari en 24 maart brengt het Interieur komend seizoen muziek in het Dorpsplein.

Meer informatie:

PR: Erno Mijland
Kuikseindseweg 17
5091 TC Middelbeers
(013) 514 23 90

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie