Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 13.40 uur

Datum nieuwsfeit: 21-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-10-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 13.40 uur
Verkeersongeval met lestel

WOUDENBERG Op de Voskuilerweg is vrijdagochtend rond kwart voor zeven een 52-jarige man uit Amsterdam licht gewond geraakt nadat hij met zijn auto in de sloot belande.

De man was tijdens het inhalen van een andere auto aan de linkerkant in de berm terecht gekomen, stuurde iets te heftig terug en raakte hierdoor de macht over het stuur kwijt. Hij slipte en kwam vervolgens aan de rechterkant van de weg met zijn auto in de sloot terecht.

De man werd naar het ziekenhuis de Lichtenberg overgebracht, waar hij na controle weer naar huis mocht.

Oproep getuigen van bedreiging

AMERSFOORT In de Brouwerstunnel is vrijdagavond rond half elf een 54-jarige man uit Amersfoort bedreigd met twee vuurwapens. De man had even daarvoor geld gepind bij een bank aan de Snouckartlaan en liep door de tunnel. In de tunnel hoorde hij mensen achter zich lopen. De man ging hierop even op een bankje zitten en werd gepasseerd door twee mannen en een vrouw.

Even later vervolgde hij zijn weg. Halverwege de uitgang van de tunnel werd de man in zijn nek geslagen en viel. De vrouw en één van de mannen die hem eerder gepasseerd waren trokken beiden een pistool waarmee ze de man bevolen zijn geld af te geven. De man zei geen geld te hebben en kreeg hierna met de twee vuurwapens verschillende klappen tegen zijn hoofd.

Op dat moment kwamen twee jongens de tunnel in fietsen. De twee daders schrokken hiervan en gingen er vandoor in de richting van de Soesterweg. De politie is nog op zoek naar getuigen van deze bedreiging. Het gaat om een man en een vrouw met noordafrikaans uiterlijk (verdere kenmerken niet bekend).

Getuigen van deze bedreiging worden verzocht de politie in Amersfoort te bellen via telefoonnr: 0900-8844.

Verkeerscontrole schooljeugd

AMERSFOORT Op de Arnhemseweg en de Bosweg hebben politiemensen vrijdagmiddag de uitgaande schooljeugd gecontroleerd. Vier personen werden bekeurd voor het niet voldoende rechts houden met de fiets. Twee personen kregen een bekeuring voor het rijden door rood licht (de een met de fiets, de ander met de auto).

Eén persoon kreeg een extra bekeuring voor het opgeven van een valse naam en adres.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie