Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Najaarsprogramma Japan in Leiden

Datum nieuwsfeit: 21-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Hans Goossensen

(071) 516 50 56

Najaarsprogramma Japan in Leiden

Met de deelname aan de Grote Optocht van de 3 Oktoberfeesten door Japanse trommelaars, sporters en vertegenwoordigers van de Japanse steden Oita en Sakai die religieuze voorwerpen meevoerden, is het najaarsprogramma van Japan in Leiden gestart.

Het najaarsprogramma vormt het sluitstuk van het Leidse Japan-jaar en kent maar liefst 12 onderdelen: verschillende exposities door Leidse instellingen van Japanse kunst, een cultureel festival, een symposium over de relatie Nederland-Japan, voorstellingen van moderne en meer traditionele dans en nog steeds sushi in de stationshal!

Hoofdevenement van het najaarsprogramma is de Japan Week van zaterdag 21 tot en met woensdag 25 oktober in de Leidse Stadsgehoorzaal. Tijdens dit culturele festival, dat wordt georganiseerd door de International Friendship Foundation uit Japan, zullen tientallen Japanse groepen demonstraties houden en optredens verzorgen. De toegang, zowel overdag als 's avonds, is de hele week gratis!

Het programmaoverzicht van alle Japan in Leiden-najaarsactiviteiten is vanaf heden verkrijgbaar bij onder meer VVV Leiden Promotie, Stationsweg 2d, Leiden.

Als bijlage bij dit persbericht treft u een overzicht van de activiteiten aan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie