Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden

Datum nieuwsfeit: 21-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 21-10-2000
Persbericht district De Leijgraaf

INBREKER OVERLOPEN

Vrijdagavond werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Boekt in Veghel. Bij thuiskomst overliepen de bewoners de inbreker, een blanke man van ongeveer 25 jaar. De voordeur was geforceerd en de hele woning was doorzocht. Er wordt niets vermist.

BROMFIETSER LICHT GEWOND

In de nacht van vrijdag op zaterdag is bij een aanrijding op de Bergstraat in Boekel een 17-jarige bromfietser uit die plaats gewond geraakt. De jongeman botste door nog onbekende oorzaak met zijn bromfiets tegen een geparkeerde auto. Hij is met licht letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

VECHTERSBAAS AANGEHOUDEN

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een 21-jarige Veghelaar aangehouden. De man was even tevoren betrokken bij een vechtpartij op de Markt in zijn woonplaats. Hij was onder invloed en sprak dreigende taal uit ten opzichte van een onbekend gebleven persoon. De agenten sommeerden toen de Veghelaar de Markt te verlaten. Een uur later troffen zij de man weer op de Markt en weer werd gevorderd die locatie te verlaten. Even later maakte de man voor de derde keer amok op de Markt waarop hij werd aangehouden. Hij verzette zich daar tegen en derhalve werd door de agenten pepperspray gebruikt.

FORSE VERNIELING OP SLOOPTERREIN

Een inwoner van Veghel deed zaterdagmorgen aangifte van inbraak en vernieling. Onbekenden hebben vrijdagavond op een sloopterrein aan de Udenseweg in Veghel flink huisgehouden. Van zes autos, bestemd voor de verkoop, waren ruiten en sloten vernield en werden in totaal drie radios gestolen. Van twaalf andere autos werden willekeurig ruiten ingeslagen. Ook probeerden de vernielers een auto te starten met kennelijk joy-riding als doel. De schade loopt in de duizenden guldens.

LEREN JASSEN GESTOLEN

Vrijdagavond zijn uit een winkel aan de Sacramentsweg in Uden twee leren jassen gestolen. Een onbekend gebleven man zag kans in een onbewaakt ogenblik de jassen van het rek weg te nemen. Gezamenlijke waarde f.1.000,--.

AMOKMAKERS AANGEHOUDEN

Op de Markt in Uden zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen aangehouden. De verdachten, een 19-jarige jongen uit Eindhoven en een 22-jarige Udenaar, waren vervelend voor een café op de Markt en weigerden om weg te gaan. Het tweetal, dat onder invloed van alcohol was, verzette zich tegen hun aanhouding. Na verhoor zijn zij zaterdag overdag weer in vrijheid gesteld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie