Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prijsuitreiking 2e Grand Concours Laurent-Perrier

Datum nieuwsfeit: 22-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Winnaars 2e Grand Concours Laurent-Perrier

Rotterdam, 25 september Een van de hoogtepunten van de driedaagse Food-Non Food vakbeurs in Ahoy Rotterdam was de finaleproeverij van het 2e Grand Concours Laurent-Perrier, de gastronomische wedstrijd voor toprestaurants. Bij deze gelegenheid kreeg de professionele jury in totaal 21 wijn-spijscombinaties, verdeeld over de categorieën wit/champagne, rosé, rood en dessertwijn geserveerd. Het was een boeiende en uitputtende sessie die ruim vier uur in beslag nam. Vrijwel unaniem koos de jury, bestaande uit topcuisinier Robert Kranenborg, Thomas Lepeltak (Stan Huygens Journaal, De Telegraaf), Peter Bruins (gastheer rest. De Bokkedoorns), Guido Francque (voorzitter ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie