Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rondleiding in de natuurtuin gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 22-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Rondleiding in de natuurtuin

Op zondag 22 oktober wordt er dit jaar voor de laatste keer een rondleiding onder leiding van een natuurtuingids gehouden. De wandeling begint om 13.00 uur en start bij het Westpunt in het Westerpark.
De natuurtuin is dan van ongeveer half november tot en met half maart gesloten.
De tuin maakt zich klaar voor de winter. De herfst is al duidelijk begonnen. De bladeren beginnen te verkleuren. Er zijn volop vruchten en bessen te vinden, bijv de rode bessen van de meidoorns en de rozerode bottels van de hondsroos.
Om te voorkomen dat de natuurtuin dichtgroeit, worden er in de loop van het jaar diverse werkzaamheden gedaan in de tuin. Het poldertje wordt in het najaar altijd begraasd door een kleine kudde schapen. Ook in de winterperiode gaan deze werkzaamheden gewoon door, zoals het uitbaggeren van de sloten en het snoeien van bomen en struiken. Wilt u dit jaar nog deelnemen aan een wandeling in de natuurtuin, dan bent u op zondag 22 oktober van harte welkom. Meer in formatie kunt u krijgen op
telefoonnummers 079- 341 6896 of 321 1593.Gemeente Zoetermeer © October 2000

Last update: 13 October 2000 (9:14)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie