Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Herfst-activiteiten voor alle leeftijden in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 22-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Persberichten >>

Herfst-activiteiten voor alle leeftijden

Wandeling in Heempark
Zondag 22 oktober is er een herfst-excursie in Heempark H.J. Bos in Loosduinen. De start is om 14.00 uur en de wandeling duurt zo'n 2 uur. Verzamelen bij stadsboerderij Hoeve Bijdorp, Loosduinse Hoofdstraat naast nummer 1184.
Heempark H.J. Bos is met haar verschillende landschappen en bijbehorende begroeiing een unicum in Den Haag. Daarom zijn er regelmatig excursies voor particulieren. Groepen en scholen kunnen op aanvraag een excursie krijgen.

Herfstpuzzeltocht
Woensdag 25 oktober is er op stadsboerderij de Woelige Stal (Herman Costerstraat) tussen 13.30 en 15.00 uur een herfstpuzzeltocht. Dit is een ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 5 jaar over het terrein van de Woelige Stal. In de speurtocht wordt gezocht naar herfstige elementen in de stad. Ook kan er onder het genot van een kopje warme chocolademelk een kleurig herfststukje gemaakt worden. Deelname kost f
1,- per kind.


Bladerbeest
Donderdag 26 oktober kan men tussen 13.00 en 15.00 uur op de Woelige Stal terecht om met zelfgezochte bladeren creatieve bladerbeestjes en herfsttekeningen te maken. Dit is gratis en voor alle leeftijden.

last update: 16 oktober 2000 ;pag.: 4655; auteur: 77 16 oktober 2000 - pag. 4655 - 77

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie