Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht: ongeregeldheden in centrum Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 22-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 22-10-2000 Persbericht district Den Bosch

DURE FIETS WEG

Zaterdagmiddag werd op de Vughterstraat in Den Bosch een zwarte damesfiets. Het voertuig, een road runner van het merk Koga Miyata, was ruim f.2.500,-- waard. Een getuige had gezien dat de fiets in een auto werd geladen.

MAN MISHANDELD

Een 40-jarige inwoner van Den Bosch heeft aangifte gedaan van mishandeling. De man is zaterdagmiddag op de Tolbrugstraat in Den Bosch door een onbekende twee keer hard in zijn gezicht geslagen, waardoor hij een bloedneus en een gezwollen jukbeen opliep

BOETE VOOR LASTIGE KLANT

Op de Ridderstraat in den Bosch heeft de politie zaterdagavond een 49-jarige inwoner van Oss aangehouden. De man was even tevoren al door de agenten uit een café gezet omdat hij lastig was. Toen de Ossenaar wederom het café in wilde en ter plekke niet wilde vertrekken werd hij aangehouden. Hij kreeg een boete van f.300,--.

WONINGINBRAAK

Zaterdagavond is ingebroken in een woning aan de Jan Pieterszoon Coenstraat in Den Bosch. Na het verbreken van een toegangsdeur namen de dieven een videorecorder en een stereomeubel weg. Ook mist de eigenaar een portemonnnee met een onbekend geldbedrag. Die avond werd ook ingebroken in een woning aan de Hambakendreef. Hier werden, naast een videocamera- en een recorder ook enkele kledingstukken weggenomen.

SCHUUR BRANDT UIT

In de nacht van zaterdag op zondag brak brand uit in een leegstaande schuur aan de Grotestraat in Drunen. De brandweer, die snel ter plaatse was, had het vuur gauw onder controle. De schuur brandde geheel uit. De oorzaak van de brand is niet bekend.

ONGEREGELDHEDEN IN DEN BOSCH

Afgelopen nacht zijn op de Torenstraat in Den Bosch drie mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging. De ongeregeldheden ontstonden toen het drietal, respectievelijk 34, 33 en 23 jaar oud en afkomstig uit Drunen, uit een café waren gezet. De mannen schopten en trapten tegen de cafédeur en probeerden naar binnen te dringen. Toen agenten hen buiten op straat vorderden weg te gaan, bonden de Drunenaren de strijd aan met de politie. De 34-jarige hing daarbij aan de teugels van een surveillancepaard en sloeg het paard. Tevens sloeg hij met een buit gemaakt snoer van een portofoon een vrouwelijke agent in haar gezicht. De drie verdachten verzetten zich tegen hun aanhouding, daarbij is gebruik gemaakt van de wapenstok en handboeien. De vrouwelijke agent liep een gezwollen jukbeen en letsel in haar gezicht op. Tijdens de ongeregeldheden ontstond schade aan een politiefiets omdat een surveillancepaard erover heen liep.Later op de dag verklaarden de drie verdachten tijdens het verhoor zich door het gebruik van alcohol niet veel meer van de juiste toedracht te herinneren.

BROMFIETSERS MASSAAL ZONDER HELM

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag per motor gesurveilleerd in het centrum van Nieuwkuijk. Daarbij werden veertien processen-verbaal uitgeschreven voor het niet dragen van een helm en een voor het niet hebben van een bromfietscertificaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie