Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: zwaar mishandeld in eigen huis

Datum nieuwsfeit: 22-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 22-10-2000
Persbericht district Maasland

AGRESSIEVE AUTOMOBILIST

Een inwoner van Hedel heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Op de afslag Oss-Oost vanaf de A50 is de man zaterdagavond door een onbekend gebleven automobilist mishandeld. Waarschijnlijk heeft de automobilist zich geërgerd aan een verkeersmanoeuvre van de Hedelaar. Terwijl het slachtoffer stond te wachten voor het rode verkeerslicht, trok de man het portier open en sloeg en trapte de Hedelaar tegen zijn hoofd. Hij liep daardoor een gezwollen oogkas en licht letsel op aan zijn gezicht.

ALLEMAAL ONDER INVLOED

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag diverse autobestuurders aangehouden omdat zij te diep in het glaasje hadden gekeken. De eerste verdachte was een 25-jarige Engelsman die op het Kardinaal de Jongplein in Oss werd aangehouden. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur. Een 65-jarige inwoner van Overlangel maakte het wel erg bont. De man werd rond werd rond 01.00 betrapt op de Koornstraat in Oss en kreeg een rijverbod van zes uur. Daarbij werd zijn rijbewijs ingevorderd. Om 02.50 uur zagen agenten de man weer rijden op de Provincialeweg 329 (Megensebaan) in Oss. De man mocht überhaupt niet meer rijden omdat hij onder invloed was, geen rijbewijs had (ingevorderd) en een rijverbod had. Voor hem restte een tweede proces-verbaal.

Op de Oostwal in Oss werd later in de nacht een 34-jarige man uit Oijen aangehouden wegens het onder invloed rijden. Ook voor hem was er een rijverbod van zes uur. De laatste was een 19-jarige Ossenaar die op de Graafsebaan in Oss werd aangehouden. Hij kreeg een rijverbod van een uur. Alle bestuurders ontvingen tevens een poces-verbaal.

MAN ZWAAR MISHANDELD

Een 42-jarige inwoner van Oss heeft bij de politie aangifte gedaan van poging tot doodslag. Vrijdagavond rond 23.00 uur drongen twee onbekende mannen de woning van de man aan de Meijer van Leeuwenstraat naar binnen. Aldaar werd het slachtoffer zwaar mishandeld. De man werd geschopt en geslagen, met een keukenmes een aantal keren in de arm gestoken en met een bierfles op zijn hoofd geslagen De man liep door de mishandelingen letsel op aan zijn gezicht, enkele wonden aan een arm, gekneusde ribben en een opgezette lever. Hij is voor zijn verwondingen behandeld in het ziekenhuis in Oss. De politie stelt een onderzoek in.

ONENIGHEID OP CROSSBAAN

Een 40-jarige inwoner van Schaijk heeft ook aangifte gedaan van mishandeling. Op de crossbaan aan de Zevenbergseweg in Berghem werd de man zaterdagmiddag door een onbekende een aantal keren geslagen. Het slachtoffer liep hierdoor enkele bloedende wonden op in zijn gezicht. Aanleiding voor de mishandeling was een woordenwisseling die beide mannen hadden over het gebruik van de crossbaan. De 25-jarige verdachte, afkomstig uit Oss, werd later verhoord en ontkende de mishandeling. Volgens hem zou hij de man alleen maar hebben geduwd, waardoor de man viel en letsel opliep.

GEREEDSCHAP GESTOLEN

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een berging aan de Fazantstraat in Oss. Na het verbreken van de deur nam de dief enkele stuks gereedschap weg waaronder twee boormachines, een cirkelzaag en een schuurmachine. Ook mist de eigenaar twee kratten bier. Schade ruim f.1.000,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie