Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eerste cursus Nederlands Instituut Digitale Fotografie

Datum nieuwsfeit: 23-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten

"Welke digitale camera past mij"

Maandag 23 oktober 2000 is het zover. Dan start de eerste cursus van het Nederlands Instituut Digitale Fotografie. In deze cursus staat de nieuwe generatie digitale camera's centraal. Fotografen kunnen met verschillende digitale camera's werken en ervaren hoe de camera reageert, wat de voor- en nadelen zijn en welke digitale camera hem of haar het beste past. In deze dagcursus is de dagelijkse praktijk van de fotograaf uitgangspunt. Het maximaal aantal deelnemers aan deze cursus is 16. Er is een aantal paralelcursussen gepland. Het NIDF beschikt over een groot aantal computers, een compleet ingerichte studio en verschillende randapparatuur zodat er volop geëxperimenteerd kan worden.
De eerste cursus in de serie wordt gehouden op 23 oktober van 9.30 - 16.30 uur in het Instituut voor Multimedia, Gasthuisvest 47 te Haarlem. Meer informatie op www.nidf.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie