Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brakkeveldweg Den Helder krijgt opknapbeurt

Datum nieuwsfeit: 23-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Brakkeveldweg aangepakt

betreft: week: week 41

Vanaf maandag 23 oktober wordt een deel van de Brakkeveldweg opgeknapt. Hiervoor wordt de Brakkeveldweg vanaf de kruising met de Texelstroomlaan tot en met de kruising Brakkeveldweg - Tuinstraat voor al het verkeer afgesloten. Voetgangers kunnen wel van de stoep gebruik blijven maken, zij het met enige hinder. De reconstructie van de weg neemt waarschijnlijk acht weken in beslag.

Omleidingen

De bevoorrading van de winkels aan de Brakkeveldweg kan via de Boerhaavestraat plaatsvinden. Ook de bewoners die aan de oostkant van de Brakkeveldweg wonen, zoals de bewoners in de Dahliastraat, Asterstraat en Tuinstraat, kunnen via de Boerhaavestraat naar hun huizen rijden. De bewoners aan de westkant van de Brakkeveldweg kunnen via de Boerhaavestraat of via de Tuinstraat rijden.

Verkeer dat vanuit Julianadorp komt, wordt omgeleid via de Waddenzeestraat en de Marsdiepstraat richting de Middenweg en omgekeerd. Verkeer dat via de Ravelijnweg komt, kan via de Waddenzeestraat, Marsdiepstraat en Middenweg naar het centrum rijden.

De buslijnen 150 en 151, `s avonds en in de weekenden 32, slaan op de Texelstroomlaan af naar de Noordzeestraat, om vervolgens via de Marsdiepstraat weer op de Middenweg uit te komen. De haltes Sportlaan, Tuinstraat en de Schots worden niet aangedaan, maar krijgen een tijdelijke halte op de Middenweg.

laaste verandering: oktober 13, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie