Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP Openview integreert met Oracle Solutions

Datum nieuwsfeit: 23-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

00137

HP OPENVIEW INTEGREERT MET ORACLE SOLUTIONS VOOR OPTIMAAL BEHEER

IT-INFRASTRUCTUUR

Integratie HP OpenView VantagePoint Operations met Oracle Enterprise Manager resulteert in complete oplossing voor beheer van databases, applicaties, netwerken en systemen

Amstelveen, 23 oktober 2000 - Hewlett-Packard maakt bekend dat er een nauwe integratie is gerealiseerd tussen VantagePoint Operations van HP OpenView en Enterprise Manager van Oracle. Hiermee is een optimale oplossing ontstaan voor het beheer van de gehele IT-infrastructuur van organisaties.

Het beheer strekt zich uit van het netwerk, systemen en databases aan de back-end de webservers, ERP, CRM, storefrontapplicaties en desktops aan de front-end. Met de nieuwe integratie beschikken gebruikers van HP OpenView en Oracle over één enkel punt voor het beheren van grote heterogene omgevingen met veeleisende e-commercesystemen.

HP OpenView erkent het belang van risicoloos beheer van IT-omgevingen, zonder kostbare downtime of onderbreking van de dienstverlening. De integratie van VantagePoint Operations van HP OpenView met Enterprise Manager van Oracle verzekert gebruikers van een
'always-on'-internetinfrastructuur.

Oracle-gebruikers vertrouwen op Oracle Enterprise Manager voor maximale prestaties en beschikbaarheid van hun kritische e-businesscomponenten, zoals databases, applicatieservers en de Oracle E-Business Suite. De integratie biedt deze gebruikers het beste uit twee werelden: de diepte van Oracle-beheer met Enterprise Manager en de breedte van het beheer van netwerken, servers en opslagsystemen met HP OpenView.

De integratieoplossing is per direct beschikbaar bij HP.

HP OpenView
HP OpenView is toonaangevend leverancier van beheeroplossingen voor internet en e-services. De HP OpenView suite van geïntegreerde oplossingen en diensten maakt handelen via internet snel en betrouwbaar. HP OpenView-oplossingen zijn wereldwijd werkzaam in meer dan 135.000 ICT-omgevingen met componenten van verschillende leveranciers. Samen met het aanbod van meer dan 200 partners biedt HP OpenView een compleet portfolio diensten en beheeroplossingen voor alle belangrijke platformen. Meer informatie is te vinden op www.openview.hp.com

Informatie over Hewlett-Packard is te vinden op www.hp.nl.

Hewlett-Packard is een toonaangevende leverancier van oplossingen en services voor computing en imaging voor zakelijke gebruikers en thuisgebruikers. De activiteiten van HP zijn gericht op het maximaal benutten van de mogelijkheden van internet voor zijn gebruikers en de verspreiding van elektronische diensten.

HP heeft 85.400 werknemers in dienst en behaalde in 1999 een omzet van circa 42,4 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 1999 ruim 2 miljard gulden.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie