Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regio Politie Drenthe

Datum nieuwsfeit: 23-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

maandagmiddag 23 oktober 2000
17:09 maandag 23 oktober 2000

Bert Peters verzorgt de persvoorlichting tot donderdagmiddag 17.00 uur 0592-361294 of 0653 23 80 59

Beilen, inbraak winkel
Werd vannacht ingebroken in een drogisterijwinkel aan de Brinkstraat. De 54-jarige eigenaar ontdekte vanmorgen dat een grote hoeveelheid drogisterijartikelen waren weggenomen. Duurdere merken lippenstift, haarcosmetica, huidverzorgingsmiddelen en tandpasta werden weggenomen. De schade is nog niet bekend. Men is binnen gekomen via een geforceerde deur.

Orvelte, bedrijveninbraak
Werd ingebroken in een oude fabriek aan het Oranjekanaal NZ waarin drie bedrijven zijn gevestigd. Een computer en printer en diverse (elektrische) gereedschappen werden weggenomen. De schade is ruim fl. 13.000,-.

Assen, diefstal activiteitencentrum
Werd tijdens het afgelopen weekend ingebroken in een activiteitencentrum aan de Burg Bothenius Lohmanweg. Een tv, videorecorder en twee minisets werden weggenomen. Een 34-jarige vrouw uit Assen deed namens het centrum aangifte. Schadebedrag nog niet bekend.

Uffelte, bekneld in rooimachine
Raakte vanmiddag een ongeveer 16-jarige jongen uit Smilde met zijn beide benen bekneld in een aardappelrooimachine op een bouwland aan de Woerthe Zandweg. Een 52-jarige man uit Smilde bestuurder de tractor met de rooimachine. Toen er storing optrad wilde de jongen het verhelpen en kwam daarbij met zijn benen bekneld te zitten. Door een traumateam uit Groningen werd hij bevrijd en daarna overgebracht naar het AZG. De 52-jarige man werd overgebracht naar het WZA omdat hij bij de te grote krachtinspanningen om de jongen te bevrijden last van zijn rug had gekregen.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie