Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: veel bekeuringen bij gordelcontrole

Datum nieuwsfeit: 23-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-10-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.30 uur
Tientallen Bekeuringen bij gordelcontrole

AMERSFOORT Zondagmiddag tussen half drie en vier uur heeft op de Daam Fockelaan een gordelcontrole plaatsgevonden. Van de 300 gecontroleerde voertuigen droegen 21 automobilisten geen gordel. Zij kregen hiervoor een proces-verbaal.

Aanrijding tussen twee fietsers met gewonden.

AMERSFOORT Zondagmiddag rond half één vond op de Heiligenbergerweg een aanrijding plaats tussen een 4-jarige jongetje en een 75-jarige vrouw beiden uit Amersfoort. Het jongetje reed van rechts naar links over het fietspad en reed vervolgens tegen de Amersfoortse aan. Zij kwam hierdoor ten val en moest voor behandeling van haar verwondingen naar het ziekenhuis. Het jongetje liep bij de aanrijdingen geen letsel op.

Dronken man aangehouden

AMERSFOORT Maandagochtend om half vier had een 29-jarige man uit Amersfoort een aanrijding veroorzaakt op de kruising Plataanstraat hoek Soesterweg. Hij was met zijn personenauto tegen een verkeerspaal aangereden waardoor de auto op zijn kant terecht was gekomen. Een getuige had gezien dat de man uit zijn auto was gekropen en lopend zijn weg vervolgden. Later in de nacht werd de man elders in Amersfoort aangehouden. Bij controle bleek dat hij geen rijbewijs had, de auto waar hij in reed niet was verzekerd en dat hij teveel had gedronken (hij had 2 promille alcohol in zijn bloed). Proces-verbaal voor deze feiten is opgemaakt.

Automobilist gewond geraakt door groot licht

WOUDENBERG Maandagmorgen rond kwart over twaalf werd een 47-jarige man uit Amersfoort verblind door een tegenligger die, naar zijn zegge, groot licht voerden. Hij verloor hierdoor de macht over het stuur en botste tegen een boom aan. De hele voorzijde van het voertuig raakte hierbij fors beschadigd. Het slachtoffer werd met onbekend letsel opgenomen in het ziekenhuis

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie