Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rational Software introduceert Rational Suite ContentStudio

Datum nieuwsfeit: 23-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Rational Software introduceert Rational Suite ContentStudio: de eerste oplossing voor het beheer van zowel code als inhoud bij het ontwikkelen van e-business sites

Schiphol-Rijk, 23 oktober 2000 - Rational Software introduceert Rational Suite ContentStudio, een nieuw onderdeel van de Rational Suite-productreeks, waarin technologie van Vignette Corp. is geïntegreerd. Deze technologie voorziet in de behoefte aan een oplossing voor het beheren van zowel programmacode als inhoud binnen complexe e-business sites.

Rational heeft tevens de financiële resultaten over het derde kwartaal van 2000 bekend gemaakt, waaruit blijkt dat Rational een omzetstijging heeft behaald van 47 procent ten opzichte van dezelfde ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie