Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oracle Gebruikersclub Holland kondigt najaarscongres aan

Datum nieuwsfeit: 24-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Oracle Gebruikersclub Holland kondigt 4e najaarscongres "E-Business or Out of Business" aan!

Na het succesvolle jaarcongres van de Oracle Gebruikersclub Holland in 1999, met als item 'Internet als ontwikkel- en productieomgeving', organiseert de OGh op 24 oktober 2000 in Hotel FIGI te Zeist weer het jaarlijkse najaarscongres, dit jaar met het thema "E-business or Out of Business". In drie plenaire sessies zullen praktijkvoorbeelden van E-Business door sprekers van vooraanstaande (software-)bedrijven nader worden belicht, vervolgens zal er in parallelle tracks d.m.v. diverse interactieve sessies worden ingegaan op de aspecten 'technologie', 'toepassing' en 'toekomst'. In de 'technologie-tracks' wordt u een blik gegund onder de motorkap van E-Business toepassingen. De 'toepassing-tracks' staan geheel in het teken van de huidige mogelijkheden en beperkingen van E-Business. In de 'toekomst-tracks' kijken we tenslotte naar de ontwikkelingen van E-Business op korte termijn.

Meer informatie treft u op onze website www.oracle-usergroup.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven voor het congres, wees echter er snel bij want het maximum aantal inschrijvers is bijna bereikt! De kosten voor het congres bedragen voor OGh-leden fl 295 ex btw en voor niet-leden fl 495 ex btw. Ook zijn er nog diverse sponsormogelijkheden beschikbaar. Indien u geïnteresseerd bent in deelname of sponsoring kunt u contact opnemen met het Congressecretariaat van de OGh: Telefoon 030-6997022 - Fax 030-6962378 - E-mail oracle-(usergroup@tref.nl). Het congres vindt plaats op 24 oktober 2000 in Hotel FIGI, Het Rond 2 te Zeist. Aanvang registratie 9:30 uur, einde ± 17:30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie