Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond Richtersbos-Noord gemeente Doetinchem

Datum nieuwsfeit: 24-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Doetinchem

Informatieavond woningbouw Richtersbos-Noord

Op dinsdag 24 oktober wordt in café/restaurant Hartjes aan de Rijksweg 226 in Gaanderen een informatieavond gehouden over de woningbouwplannen Richtersbos-Noord. De aanvangstijd is 20.00 uur.

In de Structuurvisie Gaanderen is de locatie Richtersbos-Noord aangewezen als nieuwbouwlocatie voor circa 66 woningen. Het gebied is gelegen tussen de Beekstraat, Spaarenbergstraat en de Rijksweg in Gaanderen. Op het gebied rust momenteel de bestemming stadsuitbreiding. Het totale plangebied Richterbos-Noord heeft een oppervlakte van circa 2,5 hectare. Een groot gedeelte daarvan is eigendom van de gemeente Doetinchem. Voor het gehele gebied is door de gemeente een uitwerkingsplan ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie