Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 24-10-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-10-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.20 uur
Snelheidscontroles

DE BILT Op de Utrechtseweg werd maandagochtend een snelheidscontrole gehouden. Van de ruim negenhonderd passerende auto`s reden er 36 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 112 km/u waar 80 km/u is toegestaan. De controle vond zowel plaats in de richting van Utrecht als in de richting Zeist.

BILTHOVEN Op de 1e Brandenburgerweg werd maandagmiddag tussen twee uur en kwart over drie een snelheidscontrole gehouden. Ruim vierhonderd auto`s passeerden het meetpunt. Twintig automobilisten reden te hard; negen van hen werden direct staande gehouden. De toegestane snelheid ter plaatse is 50 km/u, de hoogst gemeten snelheid was 70 km/u.

ZEIST - Tussen half twee en kwart voor drie werd een snelheidscontrole gehouden op de Amersfoortseweg. Er passeerden 444 autos waarvan er veertien te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 110 km/u. Ter plaatse is 80 km/u toegestaan.

Blikseminslag veroorzaakt brand

ZEIST Nabij een benzinepomp op de Antonlaan ontstond maandagavond omstreeks kwart voor negen brand in een woonhuis. De oorzaak van de brand was een blikseminslag.De directe omwonenden werden door de politie op de hoogte gesteld en de Antonlaan werd afgezet tussen de Weeshuislaan en de Middellaan.
(Noot: voor verder informatie kunt u contact opnemen met de brandweer.)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie