Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Project werken met internet gemeente Zutphen

Datum nieuwsfeit: 24-10-2000
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Project werken met internet
De gemeente Zutphen heeft in samenwerking met Arbeidsvoorziening IJssel-Veluwe het project "Werken met internet-gemeente Zutphen" ontwikkeld.
De gemeente wil met dit project op een nieuwe manier werkzoekenden activeren, opleiden en begeleiden naar werk. E werkzoekenden krijgen in dit project intensieve begeleiding bij het opdoen van de benodigde computervaardigheden. Het bijzondere van dit project is dat hierbij gewerkt wordt met een computer en een internetverbinding die de deelnemers thuis ter beschikking krijgen. Door dit project leren deelnemers te werken met een computer en kunnen zij zich diverse softwarepakketten eigen maken. Daarnaast wordt de computer ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie