Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

R. Bushoff principal e-insurance team IBM Global Services

Datum nieuwsfeit: 24-10-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Roland Bushoff, expert in e-insurance bij IBM Global Services

Roland Bushoff (39) is per 1 oktober 2000 in dienst getreden bij IBM Global Services als senior consultant en principal van het e-insurance team. Bushoff studeerde bedrijfskunde aan de Technische Universiteit. Na een stage en zijn eerste werkzaamheden bij James Martin Associates vervolgde hij zijn loopbaan bij Océ Nederlandse Verkoopmaatschappij B.V. In 1990 maakte hij de overstap naar Twijnstra Gudde, sinds 1996 als partner.

De belangrijkste adviesgebieden van Bushoff bij IBM Global Services zijn (e-)strategy, (e-)business transformation, performance-management, informatiemanagement en change management. Hij werkt met name voor verzekeringsmaatschappijen. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie